trc-nw        Tennis RecreatieClub Kortessem (TRC vzw)   
           

Terreinreservatie

Het elektronische terreinreserveringssysteem is enkel toegankelijk voor leden van TRC (met VTV-lidkaart). Reserveren gebeurt via de site van de Tennis Vlaanderen (klik hier)

 Inloggen doe je met je VTV-nummer en je VTV (wacht- of) paswoord. Deze gegevens vind je terug op je VTV-lidkaart, van zodra wij deze van VTV ontvangen hebben kan je deze bij de kantine-uitbater van dienst bekomen.

·    VTV-nummer, altijd 7 cijfers inbrengen.

Je nummer kan je ook opzoeken op de Tennisvlaanderen.be site of op de ledenlijst op onze site www.trc.be  Krijg je een melding dat je niet bekend bent, dan betekent dit ofwel dat je het lidgeld voor 2019 nog niet betaald hebt ofwel dat je nog niet geactiveerd werd door Tennis Vlaanderen.

·    Paswoord: indien je reeds je paswoord via “mijn vtv-site” wijzigde, dan dien je uiteraard in te loggen met dat nieuwe paswoord.

Een paswoord wijzigen kan enkel indien je over een e-mailadres beschikt. Je paswoord voor het reserveringssysteem is hetzelfde als dat voor aanloggen op de tennis vlaanderen site. Klik hier voor meer info.

Paswoord vergeten? wanneer u wenst aan te loggen voor een reservatie maar u kent uw paswoord niet meer dan geeft u dit aan via de optie 'Wachtwoord vergeten'
Tennis Vlaanderen zal u dan op uw e-mail adres een voorlopig nieuw paswoord sturen.

Indien je je paswoord vergeten bent, kan je ook contact opnemen met Jaak Henskens (jaak.henskens@telenet.be), de verantwoordelijke van de club van het reserveringssysteem.

 

Je kan altijd zien of er een plein vrij is.

Voor een enkelspel kan je één uur (default) reserveren, voor dubbelspel is anderhalf uur reservatie mogelijk (4 namen opgeven).

Na de reservering zullen de ingevoerde spelers een bevestigingsmail ontvangen.

handleiding terreinreservatie

TRC Oud-Mersenhoven 17- 3720 Kortessem - Tel: 011/37 74 19 -  Email: info@trc.be - Webmaster:  jaak.henskens@telenet.be